Pánik az RMDSZ-ben

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Több csíkszeredai lakos jelezte, hogy csütörtökön, december 8- án telefonon és személyesen is megkeresték őket az RMDSZ emberei, hogy érdeklődjenek elmennek-e szavazni, és ha igen az RMDSZ-re szavaznak-e. Ezt a látszólag ártatlan módszert agresszív kampányolásként fogták fel az emberek, amellyel kényszeríteni próbálják őket, hogy akaratuk ellenére szavazzanak.

Tisztelt Hargita megyei politikusok, hagyjuk az emberekre a döntést, hogy elmennek- e szavazni, ha pedig úgy döntenek, hogy igen, akkor hagyjuk, döntsék el saját maguk kire akarják adni voksukat. Bízzunk a gondolkodásukban és döntésükben, mert ha megfélemlítéssel kényszerítik őket egy bizonyos irány felé- ti. hogyha nem győz egy bizonyos jelölt vagy párt, akkor vége a világnak- ez teljesen hamis és az emberek és gondolkodásuk megvetését jelenti.

Ahogy mi látjuk, az ezt észrevenni nem akaró politikusokkal ellentétben, az emberek kezdenek felocsúdni és nem engedelmeskednek azok parancsainak, akik annyi éven keresztül nem tettek értük semmit.

Mi több, azt kérdezem: ha 26 éve a Hargita megyeiek folyton az RMDSZ-re szavaznak, és egyre rosszabbul megy soruk, miért nem váltják le a magyar politikai osztályt. Mert úgy tudom vannak más magyar pártok is, vagy miért ne, olyan nagy pártok mint a Szociáldemokrata Párt/ PSD vagy a Nemzeti Liberális Párt/PNL, amelyek mindig ott vannak a vezetésben, és alig várják, hogy Hargita megyében rájuk szavazzanak és megmutathassák mi mindent készek tenni a magyarokért. Elnézem a Hargita megyei Gyergyótölgyes községet, amelyet érdemes lenne megnéznie minden magyarnak. Vegyes nemzetiségű lakosokkal, PSD színezetű polgármesterrel. Rengeteg pénzalapot megszereztek a kormánytól és nagy a támogatottságuk, amit az RMDSZ ezer év alatt sem fog elérni…

A legfontosabb az, hogy Hargita megye lakosai ezerszer is átgondolják mielőtt a pecsétet a szavazólapra teszik, másképp a szegénység és szűkség újabb 4 esztendeje következik.

I.R.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy