Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Egy Hargita megyei férfi kalandja: Leitatták és elvették az összes pénzét

Szombaton, 2021 október 30-án, 03:55 körül a székelyudvarhelyi rendőrséget arról értesítették, hogy egy környékbeli 43 éves férfitól elloptak 3.450 eurót és 5.200 lejt.

„A helyszínre érkező operatív csapat az első jelekből megállapította, hogy folyó év október 29-én, 16:00 óra körül a panaszos taxival egy Maros megyei településre utazott, ahol számára ismeretlen két nőnemű személlyel találkozott, akiket hazahívott magához és megkérte, hogy maradjanak éjszakára.

Az este folyamán mindhárman szeszesitalt fogyasztottak, egy adott pillanatban a férfi elaludt, 3:30 körül felébredt, észrevette, hogy egyedül van és megállapította, hogy partnerei elmentek és magukkal vitték a pénztárcájában található 3.450 eurót és 5.200 lejt.

Ugyanazon a napon a szakszerű és maximális operativitással végrehajtott rendőri nyomozás és kutatás eredményeként, a Maros megyei kollégák segítségével, azonosították a tett elkövetésével gyanúsított személyeket (mindketten Maros megyeiek, 23 és 26 évesek). A panaszos által bejelentett összegből a nőknél megtaláltak 1.205 eurót és 1.040 lejt”, közli a Hargita megyei rendőrség.

Az ügyben minősített lopás elkövetése miatt folytatódik a kivizsgálás az okozott kár teljes megtérítése és a szóban forgó személyek bűnügyi tevékenységének felderítése érdekében.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.