Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Pățania unui harghitean: L-au îmbătat şi i-au luat toţi banii

Sâmbătă, 30 octombrie 2021, la ora 03:55, Poliţia Municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că unui bărbat de 43 de ani, dintr-o localitate rurală din zonă, i-au fost sustraşi 3.450 de euro şi 5.200 de lei.

„La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, care, în urma primelor verificări efectuate, a stabilit că, la data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 16:00, reclamantul s-a deplasat cu un taxi într-o localitate din judeţul Mureş, unde s-a întâlnit cu două persoane de sex feminin, pe care nu le cunoștea, însă le-a invitat la el acasă, unde le-a poftit să rămână peste noapte.

În cursul serii cei trei au consumat împreună băuturi alcoolice, la un moment dat bărbatul a adormit, iar în jurul orei 03:30 s-a trezit singur şi a constatat că partenerele i-au plecat și i-au luat şi banii din portofel, respectiv 3.450 de euro şi 5.200 de lei.

În aceeaşi zi, prin activităţile specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu un deosebit profesionalism şi maximă operativitate de poliţiştii harghiteni, cu sprijinul colegilor mureşeni, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate în persoanele a două femei în vârstă de 23 și 26 de ani, ambele din judeţul Mureş.
Din prejudiciul reclamat de partea vătămată au fost recuperaţi 1.205 euro și 1.040 de lei.”,  informează IPJ Harghita.

Cercetările sunt continuate în vederea recuperării integrale a prejudiciului şi stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.