Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Plt. maj. Olariu Cristi, omul potrivit la locul potrivit

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Plt. maj. Olariu Cristi, comandant de echipaj în cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, a fost ieri omul potrivit la locul potrivit.
„Luni, 29 martie, în timp ce se deplasa cu una din ambulanțele subunității de intervenție din Miercurea Ciuc, a observat că de sub capota unui autoturism parcat ieșea fum. Simțind pericolul care ar putea să se producă într-o astfel de situație, a oprit imediat și a acționat pentru stingerea incendiului, cu ajutorul unui stingător. Datorită acțiunii prompte, incendiul a fost lichidat, fără să afecteze întregul autoturism sau mașinile parcate în apropiere, reducând astfel la minimum pagubele materiale.”, a informat ISU Harghita.
Felicitări plt.maj.Olariu Cristi pentru promptitudinea și spiritul de inițiativă de care a dat dovadă.Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük