Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A helyi rendőrség beavatkozása egy hipotermiában szenvedő idős nő érdekében

 

Március 17-én, szerdán, 12 óra körül értesítették telefonon a Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség diszpécserszolgálatát egy zavartnak tűnő, idősebb hölgyről.

sursa foto: Poliția Locală a Municipiului Odorheiu Secuiesc

A helyi rendőrség munkatársai azonnal a helyszínre siettek, ahol megtalálták az illető személyt, aki nagy valószínűséggel a kihűlés közeli állapot miatt már nem volt magánál és nem reagált semmire. A helyi rendőrök rögtön értesítették a városi mentőszolgálatot, akik pillanatokon belül a helyszínre érkeztek, és megállapították, hogy a kihűlés-közeli állapot miatt a hölgy életveszélyben volt, így kórházba szállították, hogy megfelelő ellátásban részesüljön.

„Köszönjük a betelefonáló személy azonnali reakcióját és bizalmát, amelynek köszönhetően munkatársaink gyorsan és hatékonyan tudtak közbenjárni, és így a városi mentőszolgálatnak éppen idejében sikerült a helyszínre érnie, megmentve ismét egy személy életét. Sajnos hasonló esetek előfordulnak, ezért fontos, hogy figyeljünk a környezetünkben élőkre, és szükség esetén merjünk segítséget nyújtani vagy kérni”, közölte a Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.