Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ALERTĂ! Prezența unui urs, semnalată pe străzile din Toplița

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Un urs a stârnit panică sâmbătă, 10 iulie, în jurul prânzului, în municipiul Toplița.  ISU Harghita a emis trei mesaje RO-ALERT  prin care era semnalată prezența unui urs.

Primul mesaj de avertizare a a fost trimis în jurul orei 12:30, care semnala prezența unui urs pe strada M.Kogălniceanu.
S-a semnalat prezența urs în mun.Toplița, pe str. M. Kogălniceanu. S-a transmis mesaj de avertizare RO-ALERT. S-au deplasat un echipaj IJJ și un echipaj SMURD Toplița.”, a  transmis ISU Harghita.

În jurul orei 13:20, ISU Harghita trimitea un nou mesaj de avertizare: „S-a semnalat prezența unui urs în mun. Toplița, pe str. Amurgului. S-a transmis mesaj de avertizare RO-ALERT. S-au deplasat un echipaj IJJ și un echipaj SAJ.”

O jumătate de oră mai târziu, prezența aceluiași urs era semnalată pe strada Sportivilor, în curtea unui imobil.
„S-a semnalat prezența unui urs în mun. Toplița, str. Sportivilor. S-a transmis mesaj de avertizare RO ALERT. Este vorba despre același urs care a fugit de pe strada Kogălniceanu, pe strada Amurgului și a ajuns pe strada Sportivilor, unde se află în curtea unui imobil. La fața locului sunt un echipaj IJJ, un echipaj IPJ, un echipaj de la Poliția Locală, un echipaj SAJ și un echipaj SMURD Toplița”, a transmis ISU Harghita.

  • foto cititor

În caz de de pericol, nu interveniți singuri și apelați 112.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.