Részeg emberek Hargita megye útjain. Autóvezetők, kerékpárosok, gyalogosok… mindenütt veszély leselkedik

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto: Doxologia

Jogosítvány nélkül vezető személt fogtak el a rendőrök a 44-es községi úton, Székelyandrásfalván

2020 június 24-én, 19:30 körül egy székelyandrásfalvi 18 éves fiatalt szűrt ki a rendőrség a közúti forgalomban, amint a 44-es községi úton jogosítvány nélkül vezet. Az ügyben eljárás indul.

 

Ittas csíkszentkirályi polgárt ütött el egy forgalomba be nem jegyzett motorkerékpárral egy falubelije, aki ráadásul jogosítvány nélkül vezetett a 123/D megyei úton

2020 június 24-én, 22:00 óra körül, egy 24 éves csíkszentkirályi fiatal a 123/D jelzésű megyei úton közlekedett motorkerékpárral lakhelye területén Csíkszentimre irányából, amikor a 309-es számú ház előtt elütötte 48 éves falubelijét, aki az út jobb oldalán haladt gyalog.

Az ütközést követően a kerékpáros is megcsúszott és ugyancsak a jobb oldali sáncban landolt.

A baleset idején a gyalogosnak a leheltében 1,08 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott a szonda, a motorkerékpár vezetője nem volt alkohol befolyása alatt, ám az adatbázisban ellenőrizve a rendőrség megállapította, hogy nem rendelkezik jogosítvánnyal és a motorkerékpárnak nincs forgalmi engedélye.

A vizsgálatok folytatódnak gondatlanságból okozott testi sértés, jogosítvány nélküli vezetés és forgalomba be nem írt jármű vezetéséért.

Maroshévízen is volt ittas vezető

2020 június 24-én, 19:15 körül a 35 éves maroshévízi lakos 0,57 mg/l alkoholkoncentrációval a leheletében vezetett a helyi Murelor utcában. A szóban forgó személyt a maroshévízi városi kórházba kísérték vérvételre, eljárás indul ellene.

A 70 éves biciklis alkohol befolyása alatt közlekedett Csíkcsicsóban

2020 június 24-én, 20:20 körül, a csíkcsicsói 70 éves férfi a 123/F jelzésű megyei úton közlekedett kerékpárral, elvesztette egyensúlyát és az úttestre zuhant. Leheletében 0,26 mg/l alkoholt mutatott a szonda, eljárás indul ellene.

A 17 éves galócási fiatal forgalmi engedéllyel nem rendelkező motorkerékpárral nekiment egy személygépkocsinak, most kórházban fekszik

2020 június 23-án, 15:30 körül a 17 éves galócási fiatal a 72-es községi úton, lakhelye területén, egy keskeny kanyarban oldalról nekiütközött egy szembejövő személygépkocsinak, amelyiket egy 18 éves személy vezetett.

A balesetkor egyik személy sem volt alkohol befolyása alatt. A motoros megsérült.

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy