Szakadékba zuhant két autó- hét sérült,egy halott

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2016 február 2-án,18:05-kor,K.L.44éves,csíkcsicsói lakos személyautóját vezette a 12A jelzésű úton Gyimesfelsőlok irányából Csíkszereda irányába,amikor a Gyimesi-hágón egy megfelelően jelzett veszélyes kanyarban,száraz úttesten nem csökkentette a sebességet és elvesztette uralmát a gépkocsi felett.A gépkocsi menetirányban kisodródott az úttestről egy szakadékba ahol 50m után frontálisan egy sziklának ütközött.

A baleset következtében a 41 éves O.Z. életét vesztette,a 40 éves T.S. súlyosan,a 37 évesT.M. az ugyancsak 37 éves K.A. valamint az autó vezetője könnyebben sérültek.A vezető nem fogyasztott alkoholt,ezért ellene gondatlanságból elkövetett emberölés és testi sértés miatt indítanak eljárást.

Másnap este,2016 február 7-én,20:30-kor,B.V.33 éves,galaci lakos,gépjárművét vezette az E578-as úton,Sepsiszentgyörgy-Csíkszereda útvonalon Újtusnádon a túlzott sebesség miatt lesodródott a csúszós útról és egy szakadékba zuhant.

A baleset nyomán súlyosan megsérültek G.C.39 éves és N.L.P.40 éves utasok.A vezető könnyebb sérülésekkel megúszta.A baleset bekövetkeztekor a sofőr nem volt alkohol befolyása alatt, ellene gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indul eljárás.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy