Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Szakmai fejlesztés támogatása vidéken

Hargita Megye Tanácsának Vidékfejlesztési Egyesülete pályázatot hirdet a hivatalosan bejegyzett, mezőgazdasággal, vidékfejlesztéssel foglalkozó szakmai egyesületek tevékenységének a támogatására és fejlesztésére.

A kiírásra olyan Hargita megyei szakmai egyesületek jelentkezhetnek, amelyek székhelye azon településen található, melyek önkormányzata tagja Hargita Megye Tanácsa Vidékfejlesztési Egyesületének, vagy megyei érdekeltségűek.

A pályázat a mezőgazdasági szakmai egyesületeket a következőkben támogatja: kiállítások, kerekasztal-beszélgetések, konferenciák szervezése, szakmai rendezvényeken, tapasztalatcserén való részvétel és eszközbeszerzés (kivéve a tej- és gyümölcsfeldolgozó egységek felszerelése).

Az előirányzott keretösszeg 46 903 lej, a vissza nem térítendő támogatás a pályázat összköltségének a 49%-a.

További információ, a pályázási űrlap, a pályázási útmutató igényelhető a közhasznú egyesület székhelyén – Csíkszereda, Szabadság tér 5. szám, Hargita Megye Tanácsának 244-es irodájában, telefon: 0740 169850, 0740 122490, e-mail cím: karikascsilla@hargitamegye.ro, szaboakos@hargitamegye.ro. A pályázati űrlap letölthető a www.hargitamegye.ro honlapról is.

A pályázat leadási határideje 2016. április 4., 12 óra. A pályázat benyújtható egy példányban lezárt borítékban Hargita Megye Tanácsának 244-es irodájában. A hiányos és határidő után beérkezet pályázatokat nem bírálják el.

Csíkszereda, 2016. február 19.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.