Szociális ügyfélfogadás- új órarend

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Csíkszereda polgármesterének 2020. június 29-i 431-es számú rendelete értelmében Csíkszereda Megyei Jogú Város Szociális Igazgatósága a keddi és csütörtöki napokon fogadóórákkal áll az ügyfelek rendelkezésére a Közüzemek Rt. egykori, Akác utca 1. szám alatti székhelyén.

A koronavírus-járvány megfékezésére hozott eddigi döntésekkel összhangban, felvetődött annak a szükségessége, hogy azon személyeknek is lehetőségük nyíljon ügyintézésre, akiknek nem áll módjában a polgármesteri hivatal (www.szereda.ro) vagy a Szociális Igazgatóság elektronikus ügyintéző-felületét (e-mail: [email protected]), telefonos, avagy a postai szolgáltatásokat használni. Ennek következtében született az a döntés, miszerint a polgármesteri hivatal Szociális Igazgatósága kihelyezett ügyfélfogadási ponttal, és külön ügyfélprogrammal áll a szociális szolgáltatásokat, juttatásokat igénylők, a sürgősségi beavatkozásra szorulók, avagy a fogyatékkal élők ügyvivőinek és a személyi gondozóknak, valamint az idős személyek gondozását ellátóknak a rendelkezésére. Az ügyfélfogadási ponton – a Közüzemek Rt. régi központja: Akác utca 1. szám – keddi és csütörtöki napokon, 09.00 és 11.00 óra között fogadják az érdeklődőket.

Ugyanakkor fontos kihangsúlyozni, hogy a továbbra is érvényben lévő egészségvédelmi szabályoknak és a növekvő esetszámoknak megfelelően, a továbbiakban is mindenképpen szorgalmazzák az e-mailes, telefonos vagy postán keresztüli ügyintézést, a jelenlegi ügyfélfogadási forma csakis azok számára fenntartott, akiknek másféle kapcsolatfelvételi lehetőségük nincs.

Bővebb információkat a 0266–315120/115, 141 vagy 191-es belső hívószámon, illetve a [email protected] e-mail címen kaphat.

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy