Szőke László bántalmazott újságírót támogató összejövetel

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Mint már előzőleg erről beszámoltunk Szőke László újságíró testi bántalmazás áldozata volt.(az erről szóló cikkért kattintson ide)
A fent említett újságíró támogatására és a helyi hatóságok figyelmének felkeltésére szervezték ezt az összegyülekezést vasárnap 16.00 órai kezdettel Székelyudvarhely főterén.Nem vagyunk hivatottak elbírálni mi történt valójában és ki a vétkes,de annyit elmondhatunk,hogy valami nincs rendjén Székelyudvarhelyen ha egy alvilági egyén saját kezüleg merészel igazságot szolgáltatni magának.
Piatra Neamt-i lakos vagyok ahol az alvilági alakok a városközpontban lövöldöznek egymásra és az eddigi egyetlen romániai bombatámadást is ők kísérelték meg.Tehát nem valami kezdők,mint az udvarhelyiek.Elmondhatom,hogy még ezek az elvetemültek sem engedik meg maguknak,hogy kezet emeljenek egy újságíróra,bármilyen idegesítő legyen is az.
Ha az udvarhelyi bűnözők ott tartanak,hogy maguk szolgáltatnak igazságot maguknak és a rendőrség nem teszi a dolgát akkor legközelebb gyilkosságok hírét hallhatjuk majd ebből a városból.
Iosub Robert

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy