Szolgálatban a Hargita megyei csendőrök Vízkeresztkor

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Január 6-án és 7-én az Úr megkeresztelkedése és Keresztelő János próféta ünnepe alkalmából a Hargita megyei csendőrök egyes istentiszteleti helyek közelében teljesítenek szolgálatot. A csendőrök biztosítják a két ünnep biztonságos lefolyását Csíkszeredában, Maroshévízen, Gyergyószentmiklóson, Marosfőn és Gyilkostó településen a kegyhelyek közelében.

Ebből az alkalomból intézkedéseket hoznak az olyan antiszociális cselekmények megelőzésére és leküzdésére, amelyek az istentiszteletek során zavarhatják a közrendet és a békét.

A Hargita Megyei Csendőrfelügyelőség azt javasolj a vallási események résztvevőinek, hogy tartsák be az egészségügyi óvintézkedéseket, tanúsítsanak higgadtságot, megértést, és türelmesen várjanak a templomba való belépéssel vagy a szenteltvizes palackok szétosztásánál, hogy elkerüljék a zsúfoltságot és az esetleges veszélyes eseményeket.

 

 

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy