Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Adj, király, katonát! online ifjúsági vetélkedő, 14. kiadás

A Magyar Ifjúsági Tanács (MIT) idén tizennegyedik alkalommal szervezi meg a nagy népszerűségnek örvendő Adj, király, katonát! online ifjúsági vetélkedőt. Az Erdély-szerte meghirdetett vetélkedőre olyan V-VIII. osztályos diákok jelentkezését várjuk, akik játékosan, a mesék világán keresztül szeretnének a közösségekről és családról tanulni, akik a hasonló korú gyerekekkel való ismerkedés, barátságkötés által szeretnék feltérképezni a világot. Az eddigi évektől eltérően ezek a csapatok nem véletlenszerűen alakulnak meg, a versenyzők előre összeállított csoporttal jelentkezhetnek a vetélkedőre. A csapatok tagjai között kötelezően szerepelnie kell legalább egy ötödik osztályos tanulónak is. A bejelentkezési űrlap 2020. október 2-ig érhető el a következő linken:

https://akk.mitesek.net/regisztracio/

A tavalyi vetélkedőhöz hasonlóan, a környezettudatosság jegyében zajló elődöntők feladatsoraihoz a gyerekek a vetélkedő weboldalán (https://akk.mitesek.net/) férhetnek hozzá, a meséket is itt tesszük közzé, így egy számítógépről vagy akár okostelefonról is bármikor elérhetők lesznek. Az első három fordulón elért pontszámok összesítése után értesítjük azokat a csapatokat, melyek bejutást nyernek a 2020. november 21-én Székelyudvarhelyen megrendezésre kerülő MindentEldöntőre.

További információ a vetélkedő Facebook-oldalán (www.facebook.com/adjkiralykatonat), a MIT weboldalán (www.mitesek.net), vagy Facebook-oldalán (www.facebook.com/MITESEK). Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk a mit@mitesek.net e-mail címen, vagy a 0751 891 215 telefonszámon.

Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy amennyiben az aktuális járványügyi szabályozások nem teszik lehetővé a MindentEldöntő hagyományos módon való megtartását, a meghirdetett időpontban egy online térben zajló fordulóval helyettesítjük azt.

MIT – sajtóközlemény

Székelyudvarhely
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük