Tavaszi nagytakarítás Balánbányán

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A balánbányai városháza arról tájékoztat, hogy április 26. és 29. között (az ortodox húsvét előtti héten) megkezdődik a tavaszi takarítási kampány.

Fotó: Facebook/Balánbánya

„Az időjárási körülményektől függően visszatérünk a bejelentéssel a kampány lebonyolításának két napjára vonatkozóan. Arra kérjük a lakókat, akik a tömbházak körüli tavaszi nagytakarítást el akarják végezni, várják meg ezt a bejelentést, hogy egyeztetve az időpontokat kihasználják a keletkező hulladék ingyenes szállítását”, közli a balánbányai városháza.

Felkérjük a tulajdonosi társulásokat, a nem kormányzati szervezeteket, a gazdasági szereplőket, az oktatási intézményeket és a balánbányai polgárokat, hogy vegyenek részt az akcióban, az összehangolt cselekvés elérése érdekében, hogy hatékony és tartós hatása legyen.

A városháza kesztyűket és szemeteszsákokat biztosít a szelektív hulladékgyűjtéshez, szállításukat a Közszolgálat / Román Vízügyi Hatóság látja el.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy