Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

În atenția locuitorilor orașului Bălan. În curând începe curățenia de primăvară

Primăria orașului Bălan informează că în perioada 26 – 29 aprilie (săptămâna de dinainte de Paștele Ortodox) va  demara campania de curățenie de primăvară.

sursa foto: Facebook/Orașul Bălan

„În funcție de condițiile meteo, vom reveni cu anunțul privind cele două zile în care această campanie va fi desfășurată. Rugăm locatarii care doresc să efectueze curățenia de primăvară în jurul blocurilor să aștepte acest anunț, pentru a ne sincroniza și pentru a putea beneficia de transportul gratuit al deșeurilor rezultate.”, transmite Primăria orașului Bălan.
La acțiune sunt  invitate Asociațiile de Proprietari, ONG-urile, operatorii economici, instituțiile de învățământ și cetățenii orașului Bălan să participe, în sensul de a mobiliza voluntari cu obiectivul de a realiza o acțiune coordonată care să aibă un impact eficient și durabil.
Primăria va asigura mănuși și saci de gunoi pentru colectarea selectivă a deșeurilor, iar transportul acestora va fi realizat de către Serviciul Public/Apele Române.Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *