Több száz kilométert tettek meg,hogy a Csók Kapujánál mondják ki a „boldogító igen”-t

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A négy pár aki erre vállalkozott Románia különböző területeiről érkezett:Motru,Petrosani,Slobozia és Hargita.Azért tették meg ezt az utat,hogy 2016 február 14-én a szerelmesek napján a Csók Kapujánál mondjanak „igen”-t az anyakönyvvezető jelenlétében.Az esketést Florin Carciumaru polgármester végezte.

Claudia és Radu Caruceru Hargita megyéből érkeztek a helyszínre,nyolc órás út megtétele után és szerintük megérte az erőfeszítés.Nagyon szép a szerelmi történetük.”Maroshévízről jöttünk,Hargita megyéből,hogy itt a Csók Kapujánál házasodjunk össze.Együtt nőttünk fel és 18 év együttélés után egy különleges helyszínen kartunk összeházasodni.Választásunk Brancusi városára esett.Tizedikes korunktól vagyunk együtt és elmondhatjuk,hogy az életben szerencsénk volt.Romániában ez az egyik legjelképesebb hely,úgyhogy ide jöttünk.Eldöntöttük,szállodát béreltünk,autóba ültünk és íme itt vagyunk Targu Jiu-n.Az otthoniakat sokkolta a döntésünk de mi csak kettesben akartunk lenni.Természetesen az otthon maradottakat is kárpótoljuk majd egy jó kis mulatsággal”,mondta Claudia.”Nagy volt az izgalom. A feleségem fedezte fel ezt a különleges jelentőséggel bíró,szép helyet”ismerte el Radu.

cda20a1fa01ef762259a2d1b38621dc7maxim

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy