Többlet erőkkel avatkoztak be közúti vonalon a hétvégén a rendőrök Maroshévízen

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A 2023. október 20-22-i hétvégén a Maroshévízi Városi Rendőrség rendőrei és a Hargita Megyei Rendőrfelügyelőség több struktúrájának rendőrei közúti közlekedési akciót kezdeményeztek és hajtottak végre a közúti balesetek fő okai elleni küzdelem és a járművezetők felelősségteljesebbé tétele érdekében.

Az akció eredményeként a rendőrök 61 bírságot szabtak ki, összesen 32.770 lej értékben, ebből 56 bírságot a megengedett sebességhatár megszegéséért, egyet az időszakos műszaki ellenőrzés elmulasztásáért, egyet a kötelező felelősségbiztosítás hiánya miatt, 3-at pedig egyéb szabálysértésért.

Két vezetői engedélyt is visszatartottak, két forgalmi engedélyt pedig bevontak.

Szintén az intézkedés során egy bűncselekményt, azaz járművezetői engedély nélküli járművezetést állapítottak meg a rendőrök, amely miatt büntetőeljárást indítottak.

A közúti közlekedésre vonatkozó jogszabályi előírások be nem tartása megelőzésére, leküzdésére és szankcionálására irányuló tevékenységek a következő időszakban is folytatódnak.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy