Acțiune cu forțe sporite pe linie rutieră în Toplița, la sfârșit de săptămână

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La sfârșitul de săptămână cuprins între 20 – 22 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Toplița au inițiat și desfășurat o acțiune pe linie rutieră, la care au participat polițiști din mai multe structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și responsabilizarea conducătorilor auto.

În urma acestei activități, polițiștii au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 32.770 de lei, dintre acestea 56 fiind aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză, una pentru lipsa efecuarii inspecției tehnice periodice, una pentru lipsa asigurării obligatorii de răspundere civilă auto și 3 pentru alte abateri.
De asemenea, au fost reținute 2 permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.
Tot în cadrul acțiunii, polițiștii au constat și o infracțiune, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere, pentru care au întocmit dosar penal.

Activitățile pentru prevenirea, combaterea și sancționarea nerespectării reglementărilor legale în ceea ce privește circulația pe drumurile publice vor continua și în perioada următoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy