Továbbra sincs légiközlekedés 9 ország irányába- a Romatsa által közölt országok listája

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

A veszélyhelyzeti állapot meghosszabbításának összefüggésében a Romatsa (Sz.m. Román Légiközlekedési Szolgáltatások Igazgatósága) közzétette a július 17-ig tiltott járatok listáját.

A bejelentés szerint további 30 nappal meghosszabbítják a repülési korlátozásokat a következő országok számára: Belgium, Franciaország, Irán, Olaszország, Nagy-Britannia, Hollandia, Spanyolország, USA, Törökország.

A román idénymunkások hazatelepítését vagy külföldre történő szállítását illetően a Romatsa meghatározta a működési feltételeket. Így azoknak a légi fuvarozóknak, akik utasokat kívánnak Romániába és Romániából szállítani, legalább két nappal az indulás napja és időpontja előtt írásban értesíteniük kell a hatóságokat, és olyan információkat kell megadniuk, mint az utasok vezeték- és keresztneve, állampolgársága, a repülést üzemeltető légitársaság neve, valamint az idénymunkásokat toborzó megbízott vagy ügynökségek neve.

 

Forrás: flightplan.romatsa.ro

Forrás: ZiarPiatraNeamt.RO

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy