Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un site bun este un site care este corect optimizat SEO

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

 

Serviciile de optimizare SEO reprezinta aspecte esentiale in buna realizare a unui site. Si, spre deosebire de alte procese, acestea nu se opresc o data ce site-ul este pus in functiune, sa spunem asa, ci continua si cat timp acesta functioneaza, fiecare astfel de spatiu avand in mod constant nevoie de imbunatatiri si schimbari, care sa-l faca mai bun, mai usor de gasit si accesat, de navigat si nu numai. Astfel, serviciile SEO sunt foarte variate si acopera multe procese si sarcini atat in cadrul unui site cat si in afara acestuia.

Exista atat procese ce tin de SEO pe care le putem face noi insine, ca simpli detinatori ai unui site, pentru a-l imbunatati, cat si servicii pentru care este mai bine sa apelam la cineva cu adevarat experimentat in asta, mai exact, la o agentie de servicii web. Iar printre cei mai buni se numara si cei de la IT eXclusiv, ce ofera servicii de design web, creare site-uri, magazine online, content writing dar si optimizare SEO. Activi pe piata aceasta inca din anul 2008, ei ofera calitate inainte de toate, in toate serviciile pe care le desfasoara, avand astfel, pana in prezent un portofoliu foarte bine pus la punct, cu nume mari de la noi tin tara, de la site-uri de stiri si de prezentare pana la mari magazine online.

Practic, optimizarea SEO, prescurtata de la Search Engine Optimisation, reprezinta o serie de elemente si tehnici prin care se obtine cresterea relevantei si calitatii informatiei dintr-un site web precum si indexarea acestuia in motoarele de cautare, precum Google. Se pot alege atat strategii de optimizare pe termen scurt cat si pe termen lung. Cele pe terme scurt sunt mai complexe si consta in actionarea mai multor procese in acelasi timp. Se asteapta astfel si rezultate mai bune si mai rapide dar in acelasi timp, cu un cost mai mare. Asa cum am spus insa, este un proces continuu si astfel, alte servicii pot fi abordate ulterior. Pe de alta parte, in cazul unei strategii pe termen lung, se adopta diverse servicii, atat in acelasi timp cat si unul dupa altul, observandu-se care ofera rezultate mai bune.

Avem la dispozitie atat SEO on-page cat si SEO off-page, acestea doua ocupandu-se in ordinea prezentata de aspecte ce tin strict de site si calitatea si eficienta acestuia  si de aspecte ce tin de motoarele de cautare si diversii algoritimi de indexare, de obtinere a unei pozitii bune si de nivelul de prezenta al site-ului in mediul online.

Vezi pe ITeXclusiv cum poti avea un site optimizat seo, urmand sfaturile specialistilor de aici si desigur, alegand serviciile propuse de ei. Nu este mereu suficient sa ne imbuanatatim putin ci trebuie sa tintim cat mai sus. Cu cat mai bun un site, cu atat si notorietatea noastra va creste iar in cazul unei companii, si profiturile, ceea ce inseamna ca putem acoperi cu succes si servicii SEO mai avansate si care sa ofere rezultate si mai bune. Pentru ca da, desi mai ieftine decat serviciile de promovare si optimizare clasice, in mediul fizic, si cele online, care sa aiba un adevarat impact pozitiv, costa.

Pe langa faptul ca este un proces continuu in cazul unui aumit site, SEO este si un serviciu, un proces care se afla in continua schimbare. Ne putem da seama de asta din schimbarile care au aparut la nivelul mediului online doar in ultimii 10 ani, fiind acum mult mai usor sa obtinem si chiar sa ne construim noi insine un site web sau sa realizam actiuni care inainte poate ca nu erau posibile sau nu erau accesibile oricui. Si daca luam in calcul si platforma mobila precum si altele, este clar ca serviciile de optimizare SEO au suferit schimbari considerabile de la un an la altul.

Ce se schimba in mod constant si face ca SEO sa fie o provocare sunt actualizarile constante pe care principalele motoare de cautare le publica. Mai exact, daca Google decide ca site-urile cu mai multe imagini vor primi o pozitionare mai buna, atunci trebuie sa ne adaptam cat mai repede. Cine se adapteaza cel mai repede castiga teren. Exista desigur cateva aspecte de baza care raman neschimbate, atat imaginile cat si continutul text si link-urile fiind in mod egal importante in optimizarea unui site.

Potrivit altor experti, optimizarea SEO este o arta arta sau o stiinta, de a obtine trafic “gratuit”, numit trafic organic, din motoarele de cautare. Este o industrie ce se schimba constant, iar pozitionarea pe paginile de rezultate se bazeaza pe semnalele de relevanta si autoritate pe care le transmite un site pe anumite cuvinte cheie. Traficul organic face referire la vizitele pe care le inregistreaza un site intr-o anumita perioada de timp, prin cautarea numelui site-ului, a cuvintelor cheie sau a altor aspecte care sa conduca spre site, in motoarele de cautare. Pe de alta parte, traficul direct face referire la scriere adresei url a site-ului direct in bara de adrese si accesarea directa a acestuia.

Cum acestea se vor indexa si totodata, dupa un anumit numar de accesari directa raman salvate si in memoria computerului nostru, nu ar mai fi nevoie decat sa tastam cateva litere sau cifre iar adresa completa sa ne apara in rezultate si sa accesam astfel si mai rapid site-ul dorit. Prin asta, recunoastem ca un site a devenit cunoscut, calculand cifrele de trafic organic si direct, printre alti parametri.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.