Vásárolj kézzel készített ROLDA termékeket

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

 

Ha érdekelnek a kóbor kutyák, de nincs lehetőséged örökbe fogadni, most esélyt adhatsz nekik egy jobb életre, ha kézzel készített termékeket vásárolsz a ROLDA-tól. Ebben az online áruházban található termékek nagy részét olyan helyi kézművesek készítik, akik ugyanúgy szeretik az állatokat, mint te, és az általuk termelt bevételt a menhelyen élő kölyökkutyák támogatására fordítják. Tehát ha valami módot keresel arra, hogy reményt adj bundás társaidnak, segíts egy kutyának . Mutasd meg a kutyák iránti szeretetedet, és vásárolj kézzel készített termékeket az állatbarátok által, állatbarátoknak létrehozott ROLDA online áruházból.

Tegyél jót, és vásárolj kulcstartót még ma

A ROLDA webáruházból vásárolt kézzel készített kulcstartó extra esélyt jelent a menhelyeken élő állatoknak. Gyakorlatilag a te segítségeddel a kutyák mindenben részesülnek, amire szükségük van ahhoz, hogy egészségesek és boldogok legyenek. Még ha kevésnek is tűnik számodra, a valóságban kulcstartók vagy más kézzel készített tárgyak vásárlásával megváltoztathatod az állatok sorsát. Ezért, ha segítő kezet szeretnél nyújtani, itt az ideje megtenni. Mutasd meg szereteted, felelősséged és törődésed az állatok iránt, és segíts egy kutyán most! Támogatásod értékes, és jobbá teheti a menhelyi kutyák életét.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy