Virtuális magánterület

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A nap 24 órájában a magánszemélyek rendelkezésére áll egy internetes szolgáltatás, amelyen keresztül pénzügyi helyzetükről informálódhatnak anélkül, hogy a pénzügyi hivatalhoz kellene menniük.

A pénzügyi hatóságok és adófizetők közti együttműködés javítását célzó stratégia alapján az Adó és Pénzügyi Hivatal (ANAF) egy, az egész ország területén ingyenes elektronikai szolgáltatással, az ún. virtuális magánterülettel (SPV) jön az ügyfelek segítségére. A szolgáltatás megtalálható a www.anaf.ro honlapon.

Ez az egyre bővülő szolgáltatás lehetőséget nyújt a magánszemélyeknek informálódni személyes pénzügyi helyzetükről: adóbevallás, kifizetendő összegek, a munkáltató által bejelentett társadalombiztosítási járulékok helyzete valamint pénzügyi bizonylatok beszerzése is lehetséges: jövedelmi igazolás, adóigazolás, és hasonlók.

A bejelentkezés egyszerű, személyesen történik a www.anaf.ro/spatiul privat virtual/inregistrare persoane fizice honlapon, a honlap feltételeinek tiszteletben tartásával.

Bővebb információkat a regisztrálással kapcsolatban vagy bármely más információt a pénzügyi hivatalok székhelyén, az erre a célra nyitott pultnál vagy a 031/403.91.60 telefonközpontban kaphatnak az érdeklődők. E-mail- ben is érdeklődhetnek a www.anaf.ro/persoane fizice/asistenta prin email honlapon elérhető Formularul pentru asistenta prin email alcímen.

A virtuális magánterület használatának előnyei: nem kell személyesen elmenni a pénzügyi hivatalba ezzel időt takarítva meg, a szolgáltatás ingyenes, a személyes pénzügyi helyzetre vonatkozó aktuális információkhoz való direkt hozzáférés.

Kommunikációs, Közkapcsolati és Tömegtájékoztatási Iroda

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy