Wild Experience Fest 2024: Rock és szabadság Hargita szívében

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Wild Experience Fest, a rockzene, a természet és az adrenalin szerelmeseinek szóló rendezvény 2024. augusztus 9-11. között debütál a Hargita megyei festői Gyergyóhollón.

A Wild Experience Fest célja, hogy több legyen, mint egy egyszerű zenei fesztivál. A szabad szellem, a motorozás és az utazás iránti szenvedély, valamint a zene és a természet iránti szeretet ünnepe.

A Wild Experience Fest egy új fesztivál, amelynek célja, hogy mérföldkő legyen Románia kulturális és turisztikai kínálatában. A minőségi rockzenét Hargita megye természeti szépségével és a szabadtéri tevékenységek széles skálájával ötvöző fesztivál célja, hogy egyedülálló élményt nyújtson minden korosztály számára.

A rendezvény legfontosabb programpontjai:

  • Lenyűgöző felhozatal: a fesztivál két napon át, augusztus 9-én és 10-én 17:00 órai kezdettel neves zenekarok koncertjeinek ad otthont.
  • Motoros felvonulás:  A motorok és a zene iránti szenvedélyt tökéletesen ötvöző akció. Az eseményre a fesztivál második napján, augusztus 10-én kerül sor, és 14 órakor kezdődik,
  • Változatos tevékenységek: A zene mellett a résztvevők számos tevékenységet élvezhetnek, többek között off-road bemutatókat, siklóernyős bemutatókat, kalandlovas tanfolyamokat és motorkerékpár-kiállításokat. A gyerekek olyan szabadtéri tevékenységeket is élvezhetnek, mint a sziklamászás, az íjászat és egy airsoft workshop.
  • Teljes körű felszereltség: a fesztiválon külön kempingterület áll rendelkezésre lakókocsik és sátrak számára.
  • Food &Bar udvar – válogatott italokkal és nyárson, fazékban, grillen főzött ételekkel, valamint neves séfek főzőbemutatóival. Lesz egy tér hagyományos termékekkel is.
  • Teljes élmény: a Pentru SMURD Alapítvánnyal partnerségben kínált elsősegélynyújtó tanfolyamoktól kezdve a speciálisan kialakított gyermekrészlegeken át a háziállatbarát tevékenységekig a Wild Experience Fest úgy van kialakítva, hogy minden résztvevő igényeit kielégítse.

WILD EXPERIENCE FEST 2024 LINE UP

Péntek, augusztus 9

Dirty Shirt
Lupii lui Calancea
Antract
Byron
Krypton
Destin

Szombat, augusztus 10

Cargo
Compact
Trooper
Anton
The Rock – Tribut AC/DC
Natalia Bendre

A fesztiválra szóló jegyek a iaBilet.ro és az AmBilet.ro online platformokon, valamint a SELFPAY fizetőállomásokon vásárolhatók meg. Az árak a belépő típusától függően változnak (napijegy vagy bérlet), és tartalmaznak külön opciókat a kemping területére.

https://www.iabilet.ro/bilete-harghita-wild-experience-fest-99133

https://www.ambilet.ro/tc-events/wild-experience-fest-2024-corbu-harghita

A Wild Experience Fest első kiadásával kapcsolatos további részletekről az esemény honlapján, a www.wildexperiencefest.ro oldalon tájékozódhatnak, vagy kövessenek minket a közösségi média platformokon.

https://www.facebook.com/WildExperienceFest

https://www.instagram.com/wild.experience.fest

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy