Ion Stefan miniszter több mint 12,3 millió eurós fizetési meghagyást írt alá

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

 

Ion Stefan, a közmunkálatokért, a fejlesztésért és közigazgatásért felelős miniszter, november 7-én, csütörtökön, 117 fizetési meghagyást írt alá, több mint 12,3 millió euró értékben, a 2014–2020 regionális operatív program (ROP) keretében végrehajtott projektekre.

Az összegek címzettjei magánvállalatok, területi közigazgatási egységek, állami intézmények és regionális fejlesztési ügynökségek, és a Közmunkálati, Fejlesztési és Közigazgatási Minisztériumhoz (MLPDA) intézett kifizetési kérelmek rendezésére hivatottak.

Azt mondtam, hogy prioritásom a minisztérium által koordinált programokon keresztül végrehajtott munkákkal és beruházásokkal kapcsolatos összes visszatérítés iránti kérelem rendezésének felgyorsítása, valamint az összes fennmaradó számla kifizetése, és a ROP-tól származó 12,3 millió euró csak első részlet. A kifizetések az elkövetkező napokban folytatódnak, mivel az a célunk, hogy segítsük a kedvezményezetteket az elindított beruházások folytatásában és véglegesítésében ”- mondta Ion Stefan miniszter.

A kedvezményezettek teljes jegyzéke a minisztérium honlapján, a Transparenta/Plati/Plati POR menüpont alatt található.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy