Hétfőtől működik a balánbányai oltási központ

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Hétfőtől, 2021 február 15-től működik a balánbányai önkormányzat által létrehozott oltási központ.

„Az első szakaszban a 18 és 55 év közötti emberek regisztrálhatnak az AstraZeneca oltásra, az orvosi hatóságok ajánlásai szerint. Információkkal még visszatérünk, a hatóságok döntéseitől és az oltóanyag-adagoktól függően.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani azoknak az orvosoknak, akik hozzájárulnak ennek a központnak a működtetéséhez, Dr. Ilicov Sergiu koordinálásával” olvasható a balánbányai polgármesteri hivatal tájékoztatójában.

Azok, akik regisztrálni akarnak az oltásra, a következő módszerekkel tehetik meg:

– Az elektronikus platformon: https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login;

– a háziorvos útján;

– a telefonos központon keresztül, a 0214 144 425 egységes telefonszámon;

A szociális esetekkel kapcsolatban vegyék figyelembe az alábbi információkat:

Az adminisztratív-területi egységek a szociális struktúrákon keresztül listákat készítenek az ágyhoz kötött vagy nem szállítható személyekről és gondozóikról, ha ugyanabban a háztartásban élnek családtagjaikról is, akik be akarják oltani magukat a COVID-19 ellen. Arra kérjük Önt, hogy amennyiben az előzőleg említett helyzetben van, vegye fel a kapcsolatot a balánbányai polgármesteri hivatal szociális osztályával. A mozgásképtelen vagy nem szállítható személyek esetében, akik be akarják oltani magukat a COVID-19 ellen, mobil oltási csoportot szerveznek, amely felkeresi ezeket a személyeket otthonukban.

Kapcsolat: Balánbányai Polgármesteri Hivatal, Szociális Osztály, kapcsolattartó személy Toader Alexandra, te. 0736/777.459

 

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy