Hargita Megyei Rendőrfőkapitányság: Közlekedési bűncselekmények miatt indított büntetőeljárások

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2023 november 10-én 18:30 óra körül egy 41 éves salamási férfit észleltek a Hargita megyei rendőrök, amint a D.J.153/D jelzésű úton, lakóhelyén, személygépkocsit vezetett, és az elvégzett ellenőrzéseket követően kiderült, hogy a szóban forgó férfi semmilyen kategóriára érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik.

Jogosítvány nélküli vezetés miatt büntetőeljárás indult ellene.

2023 november 10-én, 19 óra 40 perc körül a Hargita megyei rendőrök szolgálatuk gyakorlása közben észleltek egy 56 éves Maros megyei férfit, aki 0,42 mg/l alkohollal a leheletében vezetett személygépkocsit.

Ittas vezetés miatt eljárás indul ellene.

2023 november 11-én 14:00 óra körül egy 33 éves csíkdánfalvi férfit a Hargita megyei rendőrök egy személygépkocsiból és pótkocsiból álló járműszerelvény vezetése közben igazoltak, és kiderült, hogy a férfi járművezetői engedélye nem felelt meg annak a járműkategóriának, amelyet vezetett.

Járművezetői engedély nélküli vezetés miatt bűnügyi eljárás indult.

2023 november 12-én, 18:40 óra körül a gyergyószentmiklósi rendőrség rendőrei egy 38 éves gyergyószentmiklósi férfit észleltek, amint a D.J.128-as úton, Orotva településen egy személygépkocsit vezetett, és az ellenőrzéseket követően megállapították, hogy nem rendelkezik semmilyen kategóriára érvényes járművezetői engedéllyel.

Bűnügyi eljárás indult ellen jogosítvány nélküli vezetés miatt.

Információs és Közkapcsolati Osztály

  • a Hargita Megyei Rendőrfőkapitányság által közölt információk

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy