Ellenőrzések a Hargita megyei utakon: 6 jogosítványt vontak be és több mint 140 büntetést róttak ki gyorshajtás miatt

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2024. január 21-én 12⁰⁰ és 16⁰⁰ óra között a Hargita Megyei Közúti Szolgálat és a csíkszeredai Közúti Hivatal munkatársai közúti ellenőrzési akciót hajtottak végre a DN 12/ E 578-as számú úton, a közutak közlekedésbiztonságának biztosítása érdekében.

Az akció során több mint 160 büntetést róttak ki, ezzel is hangsúlyozva a közlekedési szabályok betartásának fontosságát a közlekedés minden résztvevőjének biztonsága érdekében. A leggyakrabban észlelt szabálysértés a gyorshajtás volt, amely 144 büntetést eredményezett.

Öt járművezetőt megbírságoltak a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt is, további tizenkettőt pedig különböző közlekedési szabálysértések miatt.

A kiszabott szankciók összértéke több mint 60 000 lej volt.

Az akció a vezetői engedélyek tekintetében is következményekkel járt, hat esetben vontak be hajtási jogosítványt a feltárt szabálytalanságok miatt, ebből öt esetben gyorshajtás miatt. Egy vezetői engedélyt szabálytalan előzés miatt vontak be, és egy forgalmi engedélyt is visszatartottak az akció keretében.

  • információ és fotó: Hargita megyei rendőrsé

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy