Közlekedési baleset az 578-as európai úton Csíkszereda kijáratánál: Több személy megsérült

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Július 12-én, pénteken több személy megsérült egy közúti balesetben az 578-as európai úton, Csíkszereda kijáratánál.

„A helyszínen végzett első vizsgálatok során kiderült, hogy egy 43 éves férfi vezetett egy teherautót, amely egy bálákat szállító félpótkocsit vontatott az 578-as európai úton.

A pótkocsi valamikor megingott, a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, és áttért a szembejövő sávba. Az ellenkező irányból egy 20 éves tusnádi férfi által vezetett személygépkocsi fékezett, hogy elkerülje a teherautóval való frontális ütközést, amikor is a mögötte haladó másik személygépkocsi, amelyet egy 38 éves Dolj megyei férfi vezetett, nekiütközött. A Dolj megyei férfi által vezetett autó szintén a furgon jobb oldalának csapódott. A Dolj megyei férfi mellett a jobb első ülésen ült egy 38 éves, ugyanabból a megyéből származó nő, aki sérüléseket szenvedett, és kórházba szállították.

Az ütközés következtében a teherautó vezetője és a jobb első utasülésen ülő férfi utas is sérüléseket szenvedett, akiket kórházba szállítottak.

Mindhárom érintett sofőrt alkoholszondával vizsgálták, és az eredmények negatívak voltak”- számol be a Hargita megyei rendőrség.

A Hargita megyei rendőrfőkapitányság szerint a nyomozás folytatódik gondatlanságból elkövetett testi sértés bűncselekménye miatt.

Ugyanakkor az ISU Hargita arról tájékoztat, hogy a helyszínre a csíkszeredai katonai tűzoltóság két csapata, egy tűzoltóautóval és egy SMURD mentőautóval, valamint a megyei mentőszolgálat egy orvossal ellátott mentőautóval érkezett.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy