Közúti baleset Gyergyótölgyesen- a Nagyrez patakba esett egy autó

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Július 28-án, vasárnap közúti baleset történt Gyergyótölgyese, amelynek következtében egy személygépkocsi a Nagyrez patakba zuhant. Az ISU Hargita szerint két személy beszorult a sérült járműbe.

A helyszínre a gyergyóhollói tűzoltóság két tűzoltóegységét küldték ki, amelyek egy műszaki mentőmodullal felszerelt beavatkozó járművel, valamint egy SMURD mentőautóval avatkoztak be. A gyergyótölgyesi önkéntes tűzoltókat (SVSU) is riasztották, és a Megyei Mentőszolgálat (SAJ) borszéki egysége is a helyszínre ment, hogy további segítséget nyújtson.

A beavatkozó személyzet kiérkezése után kiderült, hogy a sárültek nem rekedtek a roncsok közé. Mindkét személy eszméleténél volt, de fejsérüléseket szenvedett. A helyszínre érkező egészségügyi személyzet szakképzett elsősegélyt nyújtott az áldozatoknak, majd további vizsgálatok és orvosi ellátás céljából a maroshévízi sürgősségi betegfelvevő központba (CPU) szállították őket.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy