Az energiafogyasztás csökkentése a Bélbori Inkluzív Oktatási Központ energiahatékonyságának növelése révén, 10. pavilon

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Megjelent a tervezést is magában foglaló építési beruházás közbeszerzési hirdetménye

Az Országos Helyreállítási Terv (PNRR) keretében a PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, PNRR/2022/C5/B.2.2/1, 5. komponens – Felújítási hullám, 2. tengely – A középületek energiahatékonyságát és ellenálló képességét szolgáló támogatási rendszer – projektfelhívás keretében a Bélbori Inkluzív Iskolaközpont 10. pavilonja került kiválasztásra finanszírozásra.

A projekt célja olyan beruházások megvalósítása, amelyek hozzájárulnak a pavilonépület helyiségfűtési energiafogyasztásának csökkentéséhez, és ezáltal a fenntartási költségek csökkentéséhez, az energiafüggetlenség növeléséhez és a település városias megjelenésének javításához.

Hargita Megye Tanácsa a „Bélbori Inkluzív Iskolaközpont 10-es pavilonjának energetikai felújítása (PT+DTAC+kivitelezés)” beruházási célkitűzésre vonatkozó építési beruházási közbeszerzési szerződés megkötése érdekében a SEAP-ban közzétette az egyszerűsített pályázati kiírást, amely itt elérhető.

Az ajánlatok benyújtásának határideje 2024.10.02., 15:00 óra, a gazdasági szereplők számára lehetőség van kérdéseket feltenni vagy pontosítást kérni.

  • Hargita Megye Tanácsa sajtóirodája által közölt információ

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy