Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

În atenția organizatorilor de jocuri de noroc de tip slot-machine

jocuri-de-noroc

Conform legii, pentru mijloacele de joc tip slot-machine exploatate există obligația conectării acestora prin intermediul unor programe informatice independente, unice la nivelul societăţii organizatoare, cu condiția centralizării într-un sistem informatic centralizator amplasat pe teritoriul României a informaţiilor care să evidenţieze: fiecare mijloc de joc conectat, locaţia în care este exploatat, totalul taxelor de participare colectate şi totalul premiilor acordate, inclusiv jack-pot.

Sistemul informatic centralizator trebuie conectat la un terminal situat la O.N.J.N. (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc), pus la dispoziţie gratuit de organizatori, ce va conține, va raporta şi va permite accesul la informaţii privind: totalul taxelor de participare colectate zilnic, totalul premiilor acordate zilnic, precum şi evidenţa terminalelor interconectate în sistem (numărul acestora şi adresa la care sunt exploatate fiecare).

Organizatorii de jocuri de noroc de tip slot-machine vor asigura interconectarea tuturor mijloacelor de joc prin protocolul de comunicare serial la sistemul informatic unic la nivelul organizatorului şi conectarea acestuia la terminalul situat la ONJN sau în locaţia indicată de acesta, până la data de 25.02.2017.


Sursa: ZPN
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.