În ședința extraordinară a Consiliul Local Toplița de luni, aleșii au avut de hotărât patru proicte

0

Articol disponibil în: Română

Consiliul Local Toplița a fost convocat într-o ședință extraordinară luni, 9 septembrie 2019. Aleșii locali au avut de hotărât în privința a patru proiecte ce se aflau pe ordinea de zi.

Înainte de supunerea la vot a proiectelor, unul dintre consilierii locali au a adus în atenție focul de artificii de sâmbătă seara din Toplița. Alesul a reclamat faptul că organizatorii focului de artificii nu au avut avut aprobare, că nu a fost anunțată primăria și nici oamenii din împrejurimi pentru a pune la adăpost animalele și a cerut ca să se ia măsuri, dar și ca Poliția Locală Toplița să fie prezentă la ședințele de consiliu pentru a putea veni cu lămuriri.

Proiectul cu numărul unu de pe ordinea de zi a vizat aprobarea rectificării bugetului general al municipiului Toplița pe anul 2019. Suma de 145 de mii de lei a fost repartizată la școli, conform algoritmului folosit și până acum. Primarul spune că bani pentru proiecte există, însă marea problemă este că se lucrează foarte încet.

Al doilea proiect supus votului de către consilieri a fost achiziționarea serviciilor de consultanță, asistență și reprezentare juridică în toate căile care fac parte din dosarul 77/326/2019.

La punctul trei pe ordinea de zi, consilierii au avut de votat aprobarea prețurilor de pornire a licitației pe masa lemnoasă proprietate publică a municipiului Toplița, administrată de Direcția Silvică Harghita, prin Ocolul Silvic Toplița, în scopul valorificării .

Și la ultimul proiect de pe ordinea de zi a fost supus aprobării proiectul privind organizarea licitației publice cu preselecție de tipul licitației publice cu strigare și a negocierii directe, precum și a prețurilor de pornire a licitației pe masa lemnoasă proprietate privată a municipiului Toplița.

Detalii în materialul video de mai jos:

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy