Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Încă două transporturi ilicite de material lemnos interceptate de poliţiştii harghiteni, la Vărşag şi la Cristuru Secuiesc

În urma acţiunilor specifice desfăşurate la sfârşitul săptămânii de poliţiştii harghiteni, pe linie silvică, au fost identificate două transporturi de material lemnos, efectuate fără documentele legale necesare.

Primul dintre acestea a fost interceptat de poliţiştii Postului de Poliţie Vărşag, în cauză fiind B.J.C. de 37 de ani, din oraşul Vlăhiţa, iar al doilea a fost depistat de poliţişti pe strada Cimitirului din oraşul Cristuru Secuiesc, fiind vorba despre H.I. de 49 de ani, din comuna Vânători, judeţul Mureş, care transportau 1,80 şi respectiv 1,25 mc lemn de foc de esenţă foioase, specia fag, cu câte o autoutilitară, fără documente de proveniență și transport.

În ambele cazuri materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar transportatorii au fost sancţionaţi contravenţional, conform Legii 171/2010, cu amendă de 2.000 de lei, fiecare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.