Încă două transporturi ilicite de material lemnos interceptate de poliţiştii harghiteni, la Vărşag şi la Cristuru Secuiesc

0

Articol disponibil în: Română

În urma acţiunilor specifice desfăşurate la sfârşitul săptămânii de poliţiştii harghiteni, pe linie silvică, au fost identificate două transporturi de material lemnos, efectuate fără documentele legale necesare.

Primul dintre acestea a fost interceptat de poliţiştii Postului de Poliţie Vărşag, în cauză fiind B.J.C. de 37 de ani, din oraşul Vlăhiţa, iar al doilea a fost depistat de poliţişti pe strada Cimitirului din oraşul Cristuru Secuiesc, fiind vorba despre H.I. de 49 de ani, din comuna Vânători, judeţul Mureş, care transportau 1,80 şi respectiv 1,25 mc lemn de foc de esenţă foioase, specia fag, cu câte o autoutilitară, fără documente de proveniență și transport.

În ambele cazuri materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar transportatorii au fost sancţionaţi contravenţional, conform Legii 171/2010, cu amendă de 2.000 de lei, fiecare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy