Prins beat la volan de două ori în aceeași zi

0

Articol disponibil în: Română

Un conducător auto aflat sub influenţa alcoolului a fost prins de poliţişti, de două ori în aceeaşi seară, pe raza municipiului Topliţa.

La data de 31.10.2015, la ora 19:02, C.S. de 49 de ani, din municipiul Topliţa, a fost depistat de un echipaj rutier în timp ce conducea un autoturism pe strada Borsecului din localitate, având 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La scurt timp, în jurul orei 20:10, acelaşi conducător auto a fost depistat de o patrulă de siguranţă publică, în timp ce conducea autoturismul în cauză, pe strada Sportivilor din localitate, situaţie în care la încadrarea juridică se adaugă infracţiunea de conducere fără permis pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Toplița.

Sursa: IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy