Incediu izbucnit noaptea trecută, la un atelier de tâmplărie

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Noaptea trecută, un incediu a cuprins un atelier de tâmplărie, în satul Valea Rece, comuna Lunca de Jos.

Pentru stingerea focului au intervenit două echipaje (9 subofiţeri) din cadrul Detașamentului de pompieri Miercurea-Ciuc, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. La sosirea pompierilor, incendiul era deja localizat de Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale localităților Lunca de Jos și Lunca de Sus. Salvatorii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru stingerea flăcărilor,dar și pentru protecția clădirilor din apropiere. Incendiul a fost lichidat după două ore de la sosirea echipajelor ISU.

În urma incendiului au ars: acoperișul atelierului, pe o suprafață de aproximativ 130 mp, anexele și pereții atelierului, scule de tâmplărie, un motofierăstrău, un malaxor (betonieră).

Cauza probabilă a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzit (sobă metalică, fără acumulare de căldură). S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 600.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 100.000 lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy