Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Incendii de vegetație uscată în mai multe zone din județul Harghita

Foto cu caracter ilustrativ

 

Pompieri harghiteni au avut astăzi mai multe misiuni de stingere a incendiilor de vegetație în diferite localități din județ. Localitățile afectate de incendii sunt Toplița, Bălan și Livezi-Ciuc, Ditrău-Remetea și Bilbor.

Chiar în acest moment (ora 17:13) un incendiu de vegetație uscată și cauciucuri, fără pericol de propagare, se desfășoară în municipiul Toplița. Intervine un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița, cu o autospecială de stingere.

Un alt incendiu vegetație uscată a avut loc în Bălan. A intervenit un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Bălan, cu o autospecială de stingere.

Incendiu vegetație uscată, cu pericol de propagare la pădure, a izbucnit și în satul Livezi-Ciuc. Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, a intervenit cu o autospecială de stingere; a fost alertat SVSU Mihăileni.

Pompierii au fost prezenți și la un incendiu vegetație uscată care se manifesta între comuna Ditrău și Remetea. Au intervinit un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni, cu o autospecială de stingere, alături de SVSU Remetea și Ditrău.

Și în comuna Bilbor pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița au intervenit cu o autospecială de stingere la un incendiu de vegetație uscată, cu pericol de propagare la pădure. SVSU Bilbor s-a alăturat pompierilor militari.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *