Incendiu la o anexă gospodărească în Bancu

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Miercurea-Ciuc, în cooperare cu pompierii civili din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Ciucsângeorgiu, au intervenit, ieri după-amiază, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (grajd cu șură) în satul Bancu, comuna Ciucsângeorgiu.

Focul a fost lichidat la ora 16:40. În urma incendiului au ars circa 2 tone de fân, aflat în podul anexei și s-au deteriorat aproximativ 6 mp din structura acoperișului. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs de un cablu electric defect, neizolat corespunzător.

S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, 5 animale (două capre și trei iepuri) și bunuri materiale în valoare de aproximativ 10.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 1.000 lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy