Incident rutier în localitatea Frumoasa – navete de bere împrăștiate pe drumul național 12A

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În această dimineață, în jurul orei 08.30, un echipaj de poliție a intervenit la un incident rutier, produs în localitatea Frumoasa.
Din primele verificări efectuate de echipajul de poliție la fața locului, s-a constatat că un bărbat de 23 de ani, din localitatea Lunca de Jos, conducea un cap-tractor cu semiremorcă, pe drumul național 12A, în direcția Comănești către municipiul Miercurea-Ciuc, în localitatea Frumoasa.
Prelata semiremorcii, în care transporta navete de bere, atât pline cât și goale, nu ar fi fost asigurată corespunzător. Din acest motiv, într-o curbă, aceasta s-a desfăcut, iar navetele transportate s-au împrăștiat pe carosabil.
Conducătorul auto se afla singur la volan și, din fericire, în urma incidentului nu au fost semnalate victime omenești.
”, a precizat IPJ Harrghita.

Polițiștii de la Secția de Poliție 1 Miercurea-Ciuc au preluat cazul și continuă să întocmească documentația necesară pentru incidentele rutiere soldate cu pagube materiale. În prezent, circulația pe drumul național 12A se desfășoară în condiții normale, fiind finalizate operațiunile de curățare a carosabilului afectat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy