Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Informare meteo de ger și vânt puternic. În unele zone sunt anunțate temperaturi de -18 grade

Administrația Națională de Meteorologie  a emis o informare meteo de vreme geroasă, cu temperaturi ce vor coborî în unele zone până la minus 18 grade. Totodată, vor fi și intensificări ale vântului.

Interval de valabilitate: 9 – 12 martie
Fenomene vizate: vreme deosebit de rece și ger noaptea și dimineața, intensificări ale vântului

      În intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă. Va fi ger noaptea și dimineața, la început în depresiunile intramontane și în dealurile subcarpatice, iar joi spre vineri (10/11 martie) și vineri spre sâmbătă (11/12 martie) în centrul și nordul țării și pe arii mai restrânse în rest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -14 și -4 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, izolat sub -18 grade.

Vântul va avea unele intensificări în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei, îndeosebi pe parcursul zilelor de joi (10 martie) și vineri (11 martie), cu viteze la rafală, în general de 45…55 km/h, iar senzația de frig va fi amplificată.
În sud și est, precum și la munte, pe arii restrânse va mai ninge slab.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.