Infracțiuni la regimul rutier depistate de polițiști harghiteni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 14 septembrie 2023, în jururl orei 18:45, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Miercurea-Ciuc au depistat un bărbat de 50 de ani, din Misentea în timp ce conducea un tractor pe D.J.123/B, în  localitatea sa de domiciliu, iar la controlul efectuat s-a constatat că acesta se afla sub influența alcoolului, dar a refuzat prelevarea de probe biologice.

De asemenea, în urma verificărilor, a rezultat faptul că acesta nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

A fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

La data de 14 septembrie 2023, în jurul orei 19:00, un bărbat de 46 de ani, din Toplița a fost depistat de polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din localitatea sa de domiciliu, având 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

La data de 15 septembrie 2023, în jurul orei 11:50, un bărbat de 60 de ani, din Plăieșii de Jos în timp ce conducea un autoturism, pe D.E. 578, între localitățile Racu și Mădăraș, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului condus, a pătruns pe sensul opus de deplasare și a intrat în coliziune cu un vehicul condus de un bărbat de 41 de ani, din localitatea Cîrța.

În urma evenimentului a rezultat avarierea celor două vehicule.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul înregistrat în cazul bărbatului de 41 de ani fiind zero, iar în cazul celuilalt bărbat a rezultat o valoare de 0,90 mg/L alcool pur in aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 16 septembrie 2023, în jurul orei 1:00, un bărbat de 31 de ani, din localitatea Dealu în timp ce conducea un autoturism, mpe D.C.58, dinspre localitatea Sâncrai către D.J.134/C, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, a parasit partea carosabilă, după care a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Conducătorul auto a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Totodată, acesta a fost testat cu aparataul alcooltest fiind înregistrată o valoare de  0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub inflența alcoolului.

  • informații furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy