Borboly Csaba, președintele CJ Harghita, a câştigat un nou mandat la şefia organizaţiei teritoriale UDMR Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, a câştigat recent un nou mandat la şefia organizaţiei teritoriale UDMR Ciuc, pe care o conduce din 2007, în urma unei lupte strânse cu fostul ministru al Mediului, senatorul Tanczos Barna.

sursa foto: Facebook

La Adunarea Generală au participat 130 de delegaţi, din care 128 au votat, fiind înregistrate 126 de voturi valabil exprimate şi două voturi nule.

Rezultatul alegerilor a arătat că Borboly Csaba a fost votat de 65 de delegaţi, în vreme ce Tanczos Barna a fost preferat de 61 de delegaţi.

Realegerea sa la șefia organizației teritoriale UDMR Ciuc este o confirmare a încrederii pe care o are din partea membrilor partidului și a cetățenilor din zonă.

Borboly Csaba conduce din anul 2007 Organizaţia Teritoriala UDMR Ciuc şi se află şi la al patrulea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Harghita.

În timpul mandatului său anterior la conducerea Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba a susținut numeroase proiecte de dezvoltare locală, inclusiv investiții în infrastructură, educație, și promovarea turismului în zonă. Aceste eforturi au contribuit la îmbunătățirea calității vieții pentru locuitorii județului și la consolidarea rolului județului Harghita în cadrul regiunii.

Cu un nou mandat în față, este de așteptat ca el să continue să lucreze în folosul comunității locale, promovând dezvoltarea economică, educația și cultură, și să contribuie la menținerea și întărirea legăturii dintre comunitatea maghiară și societatea românească mai largă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy