Instructor auto cercetat de polițiștii harghiteni, într-un caz de conducere fără permis

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Tânăr fără permis, încredințat să conducă autovehiculul unei școli de șoferi din Odorheiu Secuiesc.

La data de 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Odorheiu Secuiesc au demarat cercetări împotriva unui tânăr de 17 ani și a unui bărbat în vârstă de 56 de ani, pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea impune obligativitatea deținerii permisului de conducere.

În fapt, la data de 17 februarie a.c., polițiștii rutieri au oprit în trafic un autovehicul inscripționat cu sigla unei școli de șoferi din Odorheiu Secuiesc, pe DJ 137 – Feliceni. Conducătorul auto, un tânăr din orașul Cristuru Secuiesc, însoțit de un bărbat din Zetea, instructor auto, a fost oprit pentru depășirea limitei legale de viteză.
În timpul controlului, tânărul nu a putut prezenta documente care să ateste că se afla în timpul efectuării orelor de conducere în vederea obținerii permisului de conducere. Ulterior, s-a constatat că acesta nu este înregistrat în evidențele școlii de șoferi, iar autovehiculul condus i-ar fi fost încredințat de către instructorul auto.
”, informează IPJ Harghita.

Potrvit sursei citate, investigațiile sunt continuate pentru a stabili cu exactitate condițiile comiterii faptelor și a lua măsurile corespunzătoare în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy