Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Întâlnire tematică privind concursurile de proiecte

Organizaţiile, asociaţiile și fundaţiile non-guvernamentale, respectiv structurile sportive de drept privat fără scop lucrativ din Miercurea Ciuc și în anul 2017 pot solicita finanţare pentru programele culturale, de tineret, organizarea zilelor instituţiilor de învăţământ, respectiv evenimente şi întreceri sportive numai în sistem de concurs de proiecte.

După aprobarea de către Consiliul Local al anunțurilor publice de proiecte cu sumele alocate, Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a anunţat Concursul de proiecte pentru anul 2017. Anunțurile concursurilor şi informaţiile aferente fiecărei categorii sunt accesabile pe site-ul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc www.szereda.ro / www.miercureaciuc.ro.

Pentru informarea-metodologică suplimentară a solicitanţilor, Primăria Municipiul Miercurea Ciuc organizează o întâlnire tematică joi, 16 februarie 2017, cu începere de la ora 11.00 în sala de şedinţă a Primăriei.

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc

14 februarie 2017
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.