Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Intervențiile pompierilor harghiteni din ultimele 24 de ore

În cursul zilei de ieri (21.02.2022), pompierii militari harghiteni au gestionat 19 situații de urgență, dintre care o misiune de asistență/transport persoană supraponderală, în sprijinul unui echipaj SAJ, în municipiul Gheorgheni, 3 misiuni pentru stingerea incendiilor și 15 cazuri SMURD. Din cele 3 incendii care au avut loc ieri, 2 intervenții au fost înregistrate la arderi necontrolate de vegetație uscată, în satul Fitod, comuna Leliceni și satul Păuleni, comuna Lupeni, fiind afectate circa 3 ha de teren.

Tot ieri, pompierii militari din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc au acționat pentru stingerea unui incendiu, izbucnit la coșul de fum al unui bloc din localitatea Ulieș, din cauza necurăţării acestuia. Din fericire, a ars doar funinginea depusă în interiorul coșului și s-a deteriorat suportul metalic destinat protecției coșului de fum.

În continuare, pompierii militari harghiteni rămân mobilizați pentru a interveni, în cel mai scurt timp, pentru gestionarea operativă a situațiilor de urgență și acordarea de prim ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.

  • ISU Harghita, COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICELasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.