Incredibil! Petiție de susținere a unui medic care a nenorocit mai mulți pacienți

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La spitalul din Miercurea Ciuc, un medic a nenorocit mai mulți pacienți care veniseră să se opereze  de cataractă senilă. Despre acest lucru am mai scris (click pentru articole AICI, AICI, AICI,  AICI, AICI și AICI), dar acum nu vorbim despre culpa sa medicală, ci despre modul în care au înțeles unii să îl ajute.

Din ce spun sursele noastre, ar fi  vorba despre o angajată a medicului aflat în culpă, care a făcut o petiție online în care îndeamnă oamenii să fie alături de acest medic și să se revoce decizia de suspendare din funcția de Medic-Șef al Secției de Oftalmologie Miercurea Ciuc!.

Dacă petiția este făcută din susținere pentru medic, totul este în regulă, dar dacă petiția a fost făcută cu scopul de a fi prezentată pentru a se forța schimbarea unei decizii administrative sau pentru a se folosi ca probă în fața anchetatorilor, atunci treburile nu mai sunt în regulă. Asta însemnă că cineva depune eforturi pentru a duce în eroare organele de cercetare și justiția.

De-a lungul timpului, am mai văzut astfel de șmecherii prin care avocații celor aflați în culpă încearcă să manipuleze instanțele sau organele de cercetare penală fabricând probe care să arate cât de iubit este acuzatul și cum comunitatea este alături de el și îl apreciază. Sperăm ca în cazul de față să nu fie vorba de așa ceva, ci doar de solidaritate, iar dacă e vorba de o încercare de manipulare a justiției, atunci aceasta să fie mai atentă la astfel de aspecte.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy