Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Invitație în staţiunea Borsec. Festivalul Nostalgic, reluat după doi ani de pauză

După doi ani de pauză, toți cei interesați de o călătorie în timp sunt invitați în frumosa staţiune Borsec.

În perioada 14-15 august,  va avea loc cea de-a opta ediție a Festivalului Nostalgic,  unde vor fi reînviate episoade din viaţa staţiunii de la începutul secolului.

„Cu ocazia acestui eveniment de două zile, aducem la viață momente frumoase din trecutul glorios al stațiunii:  pe alei se vor plimba tineri îmbrăcați în haine de epocă, iar seara vor prezenta dans de societate. Programul festivalului este bogat şi variat, cu multă muzică și dans, chiar și cu o expoziție de fotografii. Sâmbătă, de la ora 17:00, la scena mică de pe Bulevardul 7 Izvoare, va avea loc deschiderea oficială a festivalului și apoi continuarea programului cultural.
Interpreții invitați  contribuie, de asemenea, la evocarea atmosferei contemporane: Amabile Duo din Miercurea Ciuc, formația FillHarMoni care va oferi o călătorie în lumea muzicii din anii 1920, Eugen Ungureanu cunoscutul Ion Suruceanu, precum şi cântărețul de operetă din Ungaria, Egri József.”, transmite Primăria Borsec.

Organizatorii promit un festival caracterizat prin eleganţă, stil şi pompă.

Organizatori: Primăria Borsec, Fundația Pro Borsec.
Finanțator: Consiliul Județean Harghita.
Sponsor: Romaqua Borsec

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.