Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un bărbat din comuna Ciceu, cercetat pentru ameninţare cu un pistol şi un cuţit

La data de 12 august 2021, la ora 19:13, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita a fost sesizat telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că o persoană a fost amenințată cu un pistol și un cuțit, pe raza comunei Siculeni.

„La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă care, în urma primelor verificări efectuate, a stabilit că un bărbat de 33 de ani, din comuna Ciceu, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu un altul de 45 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, l-ar amenințat pe acesta din urmă cu o armă scurtă de tip pistol.
Cei doi au fost conduşi la sediul Postului de Poliţie Siculeni pentru audiere şi luarea măsurilor legale, sens în care s-a procedat la ridicarea pistolului, o armă de calibrul 4,5 mm, fără serie vizibilă sau alte marcaje, posibil de tip airsoft, în vederea expertizării acesteia.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că bărbatul de 33 de ani nu figurează ca deţinător legal de arme de foc letale sau neletale supuse autorizării.”, informează IPJ Harghita.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.