Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

IPJ Bacău pe urmele celor care au acoperit cu pungi de gunoi crucile și monumentul eroilor români

Ofensa adusă eroilor români care ar trebui să își doarmă liniștiți somnul de veci în Cimitirul Internațional din Valea Uzului nu va rămâne nepedepsită. Persoanele care au îndrăznit să-și bată joc de o întreagă națiune vor fi identificate și trase la răspundere. Polițiștii băcăuani au deschis, vineri, o anchetă pentru depistarea făptașilor care au acoperit cu saci negri de plastic crucile ale eroilor români, dar şi monumentul din Cimitirul Internaţional Valea Uzului.

Ne-am sesizat din oficiu cu privire la imaginile apărute în spațiul mediatic. Colegii, în acest moment, efectuează cercetări și în funcție de rezultatul anchetei se va face încadrarea juridică a faptei și se va da soluția legală prin unitatea legală de Parchet. Deocamdată este o anchetă în curs și nu pot fi comunicate informații, a declarat agentul şef adjunct Cătălina Creţu, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.S

Sursa foto: observator.tv
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.