IPJ Harghita, activități educative în cadrul campaniei naționale „Împreună pentru o vacanță în siguranță!”

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Biroul Siguranță Școlară din cadrul I.P.J. Harghita, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, a inițiat o serie de activități educative în cadrul campaniei naționale „Împreună pentru o vacanță în siguranță!”.
Această campanie are ca scop creșterea gradului de conștientizare a riscurilor asociate vacanței de vară și influența grupului de prieteni asupra comportamentelor elevilor.

Astfel, în perioada 8-10 iulie, Biroul Siguranță Școlară a desfășurat activități în diverse localități din județul Harghita, inclusiv în Remetea, Bilbor, Subcetate, Izvorul Mureșului și Porumbenii Mari. Temele abordate au inclus prevenirea consumului de substanțe interzise, conștientizarea riscurilor de violență și vagabondaj, și promovarea siguranței rutiere. Peste 260 de elevi au fost implicați, primind informații esențiale pentru a se bucura de o vacanță în siguranță.

În cadrul acestei campanii, Biroul Siguranță Școlară a desfășurat sesiuni informative și interactive în tabere, centre de plasament și complexuri sportive, cu obiectivul principal de a educa și informa copiii și adolescenții. Campania subliniază importanța colaborării dintre autoritățile locale, părinți și reprezentanții elevilor pentru a asigura un mediu sigur și educativ pentru tineretul din județ.

Activitățile campaniei vor continua la nivel național pe toată perioada vacanței de vară, între 1 iulie și 31 august 2024.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy