Hargita Megyei Rendőrfőkapitányság, oktatási tevékenységek az „Együtt a biztonságos vakációért!” országos kampány keretében.

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Hargita Megyei Rendőrség Iskolabiztonsági Hivatala a megyei tanfelügyelőséggel és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatósággal együttműködve oktatási tevékenységsorozatot kezdeményezett az „Együtt a biztonságos vakációért!” országos kampány keretében.

A kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a nyári szünidővel kapcsolatos kockázatokra, valamint a baráti társaságoknak a tanulók viselkedésére gyakorolt hatására.

Július 8-10. között az Iskolabiztonsági Hivatal Hargita megye különböző településein, többek között Remetén, Bélborban, Gyergyóvárhegyen, marosfőn és Nagygalambfalván végzett tevékenységeket. A témák között szerepelt a kábítószerrel való visszaélés megelőzése, az erőszak és a csavargás kockázatainak tudatosítása, valamint a közlekedésbiztonság elősegítése. Több mint 260 diákot vontak be, akik alapvető információkat kaptak a biztonságos nyaraláshoz.

A kampány részeként az Iskolabiztonsági Hivatal tájékoztató és interaktív foglalkozásokat tartott táborokban, elhelyezési központokban és sportkomplexumokban, amelyek fő célja a gyermekek és tizenévesek oktatása és tájékoztatása volt. A kampány hangsúlyozza a helyi hatóságok, a szülők és a diákképviselők közötti együttműködés fontosságát, hogy a megyében élő fiatalok számára biztonságos és tanulásra alkalmas környezetet biztosítsanak. A kampánytevékenységek országszerte folytatódnak a július 1. és 2024. augusztus 31. közötti nyári szünidő alatt.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy